Spiekr als totaaloplosser voor IKC (door-)ontwikkeling in Noord-Nederland

Spiekr is gespecialiseerd in de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs. We bieden een breed scala aan diensten aan om IKC’s te ondersteunen bij hun ontwikkeling, van advies en training tot procesbegeleiding en implementatie.

Spiekr: Jouw partner in IKC ontwikkeling – Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij Spiekr staat maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal. We willen een bijdrage leveren aan optimale ontwikkelingskansen voor alle kinderen. We geloven dat IKC’s alleen succesvol kunnen zijn als alle betrokkenen goed samenwerken. We werken nauw samen met scholen, kinderopvangorganisaties, gemeenten, ouders en andere partners om IKC’s (door) te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de kinderen.

Bij Spiekr geloven we in de kracht van samenwerking om kinderen de beste ontwikkelingskansen te bieden. Als specialist op het gebied van Integrale Kindcentra (IKC’s) ondersteunen wij organisaties met onafhankelijke procesbegeleiding, advies en gerichte scholing. Wij helpen om de samenwerking tussen kinderopvang, basisonderwijs enanderen te versterken, zodat kinderen van 0 tot 12 jaar optimaal kunnen opgroeien.

In de huidige samenleving is samenwerking essentieel. Alleen door samen te werken, kunnen we een integraal aanbod creëren dat aansluit op de behoeften van elk kind. Onze Spiek(r)-methodiek helpt organisaties om deze samenwerking succesvol op te bouwen en te verbeteren.

De Spiek(r)-Methodiek: Samenwerken aan pedagogiek, inclusie & educatie voor het kind, met resultaat!
Onze aanpak start met ‘spieken bij elkaar’ – leren van elkaars werkwijzen en ervaringen. Zo bouwen we bruggen tussen pedagogisch medewerkers, leerkrachten en zorgprofessionals, met als doel: een stevige samenwerking die het kind centraal stelt.

Bij elke stap zorgen wij ervoor dat de belangen van het kind voorop staan. Onze begeleiding helpt om samen structurele veranderingen te realiseren, zodat jouw organisatie toekomstbestendig wordt en kinderen kunnen floreren.

Wil je weten hoe onze aanpak jouw IKC kan versterken? Bekijk onze methodiek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen op het pad naar succesvolle samenwerking.

Samen maken we het verschil!

Meer weten of direct contact?

Bel met Spiekr op 058 2037130 of stuur een mail naar info@spiekr.nl. Je mag ook het contactformulier hiernaast invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Neem contact met ons op

Spiekr community

  • Spiekbrief

    Haal het beste uit je organisatie en jezelf. Abonneer je op onze spiekbrief.

Stel je vraag