Onze visie

Denken en doen vanuit kansen en mogelijkheden

Spiekr streeft ernaar een toonaangevend kenniscentrum te zijn dat een betekenisvolle bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen in Noord-Nederland. Deze visie is gebaseerd op het geloof in het potentieel van kinderen en de overtuiging dat door kennis, expertise en ondersteuning beschikbaar te stellen aan pedagogisch professionals, zij in staat zullen zijn om de kinderen die zij begeleiden optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Missie van Spiekr:

De missie van Spiekr is om hoogwaardige diensten, trainingen, cursussen, detachering en procesbegeleiding aan te bieden aan professionals die met of voor kinderen werken in Noord-Nederland. Hierbij wordt gestreefd naar een persoonlijke en nuchtere aanpak, waarbij praktische oplossingen worden geboden die echt bijdragen aan het behalen van doelen en het verbeteren van de ontwikkeling van kinderen.

Spiekr wil een vertrouwde en betrouwbare partner zijn voor kinderopvangorganisaties, scholen en gemeenten, waarbij de behoeften en wensen van klanten centraal staan. De missie van Spiekr omvat ook het streven naar voortdurende innovatie en groei, om te kunnen inspelen op toekomstige behoeften en ontwikkelingen in de samenleving.

We werken vanuit de volgende kernwaarden

  • Nuchter: Pragmatische aanpak om vraagstukken te doorgronden en laagdrempelige oplossingen te bieden.
  • Creatief: Buiten de gebaande paden gaan om maatwerkoplossingen te creëren die echt resultaat opleveren.
  • Plezier: Leren en ontwikkelen in een vertrouwde en leuke omgeving voor een doorlopende groei.
  • Resultaatgericht: Streven naar concrete resultaten die een betekenisvolle impact hebben op kinderen en professionals.

We hebben een schat aan kennis om met jou te delen.

Elk kind verdient de ontwikkelingskansen die het nodig heeft. Als professional in de kinderopvang, of het basisonderwijs ben jij verantwoordelijk voor het aanbod dat kinderen stimuleert nieuwe dingen te leren en zich te ontwikkelen. 

Spiekr is er om jou te ondersteunen en te voeden met kennis, expertise, advies en inspiratie. Zodat jij het kind nog beter kunt begeleiden op weg naar een mooie toekomst.

Een kind leert door te spelen, te ervaren en de kunst bij een ander af te kijken. Het mooie is dat dat voor jou als professional óók geldt. Daarom is spieken bij de experts van Spiekr een uitstekende manier om wijzer te worden en je blik op kindontwikkeling te verruimen.

Plezier voorop!

Spiekr wil dat ontwikkelen leuk is! In een vertrouwde omgeving bereik je samen meer. Een vertrouwde omgeving wordt onder andere gecreëerd wanneer je plezier hebt. 

Ons team is als geen ander in staat om het plezier in het proces te brengen.  Dat zie je terug in ons zeer diverse en op maat gemaakte aanbod trainingen, opleidingen en inspiratiebijeenkomsten. Maar ook in onze adviezen en in de mensen die we detacheren.

Spiekr community

  • Spiekbrief

    Haal het beste uit je organisatie en jezelf. Abonneer je op onze spiekbrief.

Stel je vraag