OS De Romte (Adenium)

Astrid Landman, Directeur OS de Romte

“Wat is goed voor de kinderen van Tytsjerk!”

In Tytsjerk werken de kinderopvang en Adenium (Ontmoetingsschool de Romte) samen aan een toekomstbestendige kindvoorziening voor kinderen van 0-13 jaar. Hiervoor maken we gebruik van de expertise van Spiekr, die al jarenlang ervaring heeft met het vormen van IKC’s op maat. De inhoudelijke samenwerking tussen beide partijen op het gebied van zorg voor de kinderen en doorgaande leerlijnen komt mede tot stand dankzij deze ondersteuning.

Er is een visietraject geweest en doorgaande lijnen worden samen met Spiekr in kaart gebracht, alles met maar één doel: Wat is goed voor de kinderen van Tytsjerk!

Deze samenwerking is essentieel voor het realiseren van de gemeenschappelijke doelen en het bieden van een hoogwaardige kindvoorziening in Tytsjerk. Door samen te werken en elkaars expertise te benutten, kunnen we vanuit het IKC een positieve invloed hebben op de gemeenschap en bijdragen aan de ontwikkeling van de toekomstige generaties. Het vormen van een IKC heeft impact op alle mensen die werken binnen het IKC, voor de ouders en natuurlijk de kinderen. Het toewerken naar een IKC op maat vergt naast bereidwilligheid van alle betrokkenen ook expertise. Deze expertise hebben we dan ook gevonden bij Spiekr. In Tytsjerk zijn we er nog niet, maar al het goede komt langzaam.

Spiekr community

  • Spiekbrief

    Haal het beste uit je organisatie en jezelf. Abonneer je op onze spiekbrief.

Stel je vraag