Jessica Smits, Pedagogisch Beleidsmedewerker

“Spiekr tilt ons steeds weer naar een hoger niveau”

Als leidinggevende van de afdeling pedagogiek streef ik er bij Sinne naar om voortdurend de pedagogische kwaliteit binnen onze maatschappelijke kinderopvangorganisatie te verbeteren, zodat we de kinderen die aan ons zijn toevertrouwd zo kansrijk mogelijk kunnen laten opgroeien.

We zagen dat onze pedagogisch coaches nog verder konden groeien met extra ondersteuning op het gebied van beeldcoaching. Het kunnen bespreken van beelden is belangrijk om effectief te kunnen reflecteren op het eigen handelen. Daarnaast hadden we specifieke training nodig voor onze pedagogisch professionals in het scholen van BSO-groepen rondom uitdagend gedrag. Daarom zocht ik een gespecialiseerde partner die ons hierbij kon ondersteunen en onze visie op kind ontwikkeling begrijpt.

In een gesprek bespraken we onze specifieke wensen en behoeften. Spiekr kwam al gauw met een op maat gemaakt aanbod dat perfect aansloot bij onze organisatie en onze doelen. Dankzij hun diepgaande kennis van de praktijk en hun expertise in pedagogische ontwikkeling, konden ze een trainingsprogramma voorstellen dat volledig paste bij onze wensen rondom beeldcoaching in de kinderopvang.

Daarnaast hebben we via Spiekr twee pedagogisch coaches laten opleiden, die nu een waardevolle aanvulling zijn binnen ons team. We hebben inmiddels een nauwe band met Spiekr en kiezen graag voor hun snelle en deskundige aanpak.

Wat ik prettig vind, is dat Spiekr goed in staat is om onze visie en praktijk te begrijpen en daarop in te spelen. Hun trainingen en ondersteuning hebben niet alleen onze pedagogisch professionals en ons pedagogisch team verrijkt, maar geven ook een impuls aan onze pedagogische kwaliteit. Hiermee bereiken we het allerbelangrijkste: bij Sinne geloven wij in de kracht van pedagogiek en het verschil dat wij kunnen maken in het leven van kinderen. Door samen te werken, zorgen we ervoor dat elk kind de best mogelijke start krijgt.

Spiekr community

  • Spiekbrief

    Haal het beste uit je organisatie en jezelf. Abonneer je op onze spiekbrief.

Stel je vraag