Wat Spiekr kan betekenen

Onze diensten

Spiekr een kenniscentrum met expertise op het gebied van pedagogiek, spelend leren en kindontwikkeling. We vertellen erover, doen het voor en laten het zien. Zo kunnen we helpen bij de ontwikkeling van kinderen, van jou of van je organisatie.

1. Pedagogische expertise

Heeft jouw kinderopvangorganisatie behoefte aan pedagogische ondersteuning of wil je een goed ingerichte ruimte, afgestemd op de pedagogische visie? Spiekr helpt hierbij. Denk aan een pedagogisch coach bij je op locatie, workshops of opleidingsadvies. Bekijk een greep uit ons aanbod. Maar er is zeker meer mogelijk, dus neem bij vragen of een op maat gemaakte oplossing gerust contact met ons op.

2. Opleiding & training

Pedagogisch medewerkers hebben grote invloed op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Met workshops helpt Spiekr ze met bijvoorbeeld interactievaardigheden, werken met de natuur of pleinspelen. Maar we bieden meer. Denk aan een communicatiescan IKC, waarmee jouw IKC handvatten krijgt om zich sterk te profileren. Of een workshop arbeidscommunicatie, waarna je makkelijker de aandacht trekt van potentiĆ«le collega’s. Neem bij vragen of een op maat gemaakte oplossing gerust contact met ons op.

3. Detachering

Heeft jouw kinderopvangorganisatie behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning? Van een coach gezonde kinderopvang en pedagogisch coach tot een gespecialiseerd pedagogisch medewerker VVE groep. Onze experts denken graag mee. Natuurlijk benutten we de kracht en kwaliteit waarover de medewerkers al beschikken. Benieuwd naar meer mogelijkheden of een op maat gemaakte oplossing? Neem dan contact met ons op.

4. Facilitaire diensten

Spiekr ontzorgt kinderopvangorganisaties door middel van organisatie- en opleidingsadvies, workshops of management. Zo kunnen we helpen met de CAO en bedrijfsspecifieke regelingen, casemanagement verzuim of het activiteitenaanbod. Er is zeker meer mogelijk. Neem gerust contact met ons op.